Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Captains & Families

Captains of History

De ‘Captains of History’ is een selecte groep toonaangevende Nederlandse bedrijven. Ondernemers die naast hun bedrijfsbelang ook oog hebben voor de historische rol die hun bedrijf in de Nederlandse geschiedenis heeft gespeeld. Daarom zetten zij zich in en verbinden zij zich aan het Nationaal Archief. Met hun bijdrage kan het Nationaal Archief tentoonstellingen, educatieve programma’s en publieksevenementen organiseren. Hierdoor kan er een grotere groep Nederlanders in contact komen met hun geschiedenis en zo het hedendaagse beter begrijpen. Want wie zijn geschiedenis kent heeft de toekomst.

Welke Captains of History steunen het Nationaal Archief?

Families with History

De ‘Families with History’ hebben vanwege hun voorname status diverse wortels in de Nederlandse geschiedenis, waaronder de adel, het patriciaat, familiebedrijven, politiek, bestuur en kunst en cultuur. Door de bijdrage van uw familie kan het Nationaal Archief educatieve programma’s en tentoonstellingen ontwikkelen en publieksevenementen organiseren.

Contact

Voor vragen over Captains of Families kunt u contact opnemen met Marjon van Walbeek, marjon.van.walbeek@nationaalarchief.nl, 06-55267896.

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in