Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Ruslandgids, Samenvatting: H.A. von Kinckel (1747-1821) vervulde diverse gezantschappen o.a. in Beieren, Wurtemberg en Baden. Het archief bevat stukken betreffende zijn diverse gezantschappen, stukken betreffende politieke zaken zoals o.a. correspondentie met prinses Wilhelmina van Pruisen in de patriottentijd, correspondentie met o.a. Lord W. Grenville en Edmund Burke en een verzoek aan de Pruisische minister om steun voor de door de Fransen bedreigde Republiek.

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 december is het reserveren van archiefstukken en aanmaken van profielen door werkzaamheden niet mogelijk. Actuele informatie vindt u in het nieuwsbericht
Meer resultaten

Samenvatting H.A. von Kinckel (1747-1821) vervulde diverse gezantschappen o.a. in Beieren, Wurtemberg en Baden. Het archief bevat stukken betreffende zijn diverse gezantschappen, stukken betreffende politieke zaken zoals o.a. correspondentie met prinses Wilhelmina van Pruisen in de patriottentijd, correspondentie met o.a. Lord W. Grenville en Edmund Burke en een verzoek aan de Pruisische minister om steun voor de door de Fransen bedreigde Republiek.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in