Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Popgids (persoonsbestanden in archieven bij het NA) - Zoeken: KNIL

Zoeken

Velden doorzoeken
Personen als onderwerp (Popgids): gids voor het vinden van archiefmateriaal over personen download index (ZIP, 509.11 KB)

Bronnen (15)

Bronnen (15)
TitelCategorie
Stukken betreffende desertie uit het Koninklijk Nederlands Indisch Leger (KNIL).Deserteurs
Lijst van tijdens de Tweede Wereldoorlog omgekomen Surinaamse militairen in het KNIL.Militairen (Oost-Indië)
Stukken betreffende opleiding van piloten van het KNIL in Australië.Piloten
Rekening-courant met gepensioneerde militairen uit het KNIL.Zwitsers
Stamboeken van officieren van de Koninklijke Landmacht en het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger (KNIL).Militairen (Landmacht)
Stamboeken van officieren van de Koninklijke Landmacht en het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger (KNIL).Militairen (Oost-Indië)
(boek) O.G. Ward, De militaire luchtvaart van het KNIL in de jaren 1942-1945 (Weesp 1986).Militairen (Oost-Indië)
(boek) G. Teitler, De kolonels en generaals van het KNIL (Den Haag 1982).Militairen (Oost-Indië)
(boek) O.G. Ward, De militaire luchtvaart van het KNIL in de jaren 1942-1945 (Weesp 1986).Piloten
Stukken betreffende navraag naar Zwitsers die in dienst van het KNIL in Nederlandsch-Indië verblijven, alfabetisch op naam van betrokkene.Zwitsers
Stukken betreffende de werving in Nederland van naar Australië en Nederlands-Indië uit te zenden personeel voor het KNIL, de militaire luchtvaart, NICA en het vrouwenkorps.Ambtenaren (Oost-Indië)
Stukken betreffende de werving in Nederland van naar Australië en Nederlands-Indië uit te zenden personeel voor het KNIL, de militaire luchtvaart, NICA en het vrouwenkorps.Militairen (Oost-Indië)
(boek) O.G. Ward; m.m.v. W.J.A.M. de Kock ..[et al], De militaire luchtvaart van het KNIL in de na-oorlogse jaren 1945-1950 (Houten 1988).Militairen (Oost-Indië)
(boek) O.G. Ward; m.m.v. W.J.A.M. de Kock ..[et al], De militaire luchtvaart van het KNIL in de na-oorlogse jaren 1945-1950 (Houten 1988)Piloten
Stukken betreffende de werving in Nederland van naar Australië en Nederlands-Indië uit te zenden personeel voor het KNIL, de militaire luchtvaart, NICA en het vrouwenkorps.Vrouwen
Meer resultaten
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in