Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Hof van Holland: Decreten - Zoeken: ruyter

Zoeken

Velden doorzoeken
Hof van Holland: Decreten download index (ZIP, 1.77 MB)
5 resultaten gevonden
Zoekresultaten: 5 gevonden
Datum decreetNamen eigenarenNamen kopersOnroerend- en roerend goed
1681-10-08Paulus de Ruyter, in huwelijk met Hendrickie Jans, voor zichzelf en nog neffens Arent Vorsterman (Vosterman?), als voogden van Grietie Jans, kinderen en erfgenamen van Jan Claesz oude Jan (ouwe), viskoper.Marritie Lamberts van de Leeuwrick, weduwe van Jan Hendricxsz Hesselingh.Amsterdam, op de Reguliersbreestraat, huis en erf, genaamd Het Molenijser.
1681-10-08Paulus de Ruyter en Aernout Vorsterman, executeurs van de testamente van wijlen Jan Claesz den Oude (de oude).Ryckaert Tjercx PellicaenAmsterdam, in de Dirck van Hasselssteeg, woningen en de erve.
1681-10-08Arent de Zeeuw en Salomon van der Sluys, makelaren te Amsterdam; Paulus de Ruyter en Arent Vorsterman, als executeurs van de testamente van wijlen Jan Claesz oude Jan (ouwe), viskoper, en nog Paulus de Ruyter, als procuratie hebbende van Jan Brandse, viskoper.Tryntie CoertenAmsterdam, in de St. Annendwarsstraat, huis en erf met het achterhuis.
1681-10-08Arent de Zeeuw en Salomon van der Sluys, makelaren te Amsterdam; Paulus de Ruyter en Arent Vorsterman, als executeurs van de testamente van wijlen Jan Claesz oude Jan (ouwe), viskoper, en nog Paulus de Ruyter, als procuratie hebbende van Jan Brandse, viskoper.Salomon de ConinghAmsterdam, op de Oudezijds wester Voorburgwal in het Steenhouwerssteeg, twee huizen en de erven onder één dak, waar De bonte Kan uithangt.
1681-10-08Arent de Zeeuw en Salomon van der Sluys, makelaars te Amsterdam; Paulus de Ruyter en Arent Vorsterman, als executeurs van de testamente van wijlen Jan Claesz oude Jan (ouwe), viskoper, en nog Paulus de Ruyter, als procuratie hebbende van Jan Brandse, viskoper.Jan Hoffstee, kleermakerAmsterdam, in het Rebetsteeg (Revetsteeg of Rebelstraat?), huis en erf, waar Het Cleyn Wapen van Amsterdam stond.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in