Terug

Hof van Holland: Decreten, Verwijzing akte: 3377/1658/071

Verwijzing akte 3377/1658/071
Datum decreet 1658-06-07
Decreet Willig
Namen impetranten Cornelis Jansz, thuijnman cum sociis: Harman Cornelis Thuijnman en IJsbrant Arisz als in echt hebbende Neeltgen Cornelis, voor hen zelf en tesamen vervangende en de rato cavernerende voor Pieter Jansz Blocq in huwelijk met Maritgen Cornelis.
Namen eigenaren Cornelis Jansz, thuijnman cum sociis: Harman Cornelis Thuijnman en IJsbrant Arisz als in echt hebbende Neeltgen Cornelis, voor hen zelf en tesamen vervangende en de rato cavernerende voor Pieter Jansz Blocq in huwelijk met Maritgen Cornelis.
Namen kopers Davidt Borchorst en Joost Taelman.
Bijzonderheden OP voorwaarde dat de koper het pad ter breedte van 16 voeten, hoog, hard en beschoeid en bruikbaar zou houden, en vrij van sloepen, speelhuizen of andere. Zonder de Siecke sloot, die 24 voet breed moet blijvn, te mogen versparren, ofte benauwen, blijvende den eigendom van het pad met de bomen daarop staande, alsmede van de halve Siecke Sloot aan de Heer Anthonie Oetgens van Waveren, oud-burgemeester van de stad Amsterdam.
Onroerend- en roerend goed Amsterdam, buiten de Sint Anthonispoort op het Oliphantspadt, getekend met Nº 1, met daarnaast een gang van de impetranten, 8 voet breed: Een Zeekere tuin, breed (voor aan de weg) ca 80 voet, lang 106 à 107 voet, met een huis daarop staande, met daarneffens een gangh van 8 voet breed, en

Bekijk de zoekhulp bij dit archief