Terug

Hof van Holland: Decreten, Verwijzing akte: 3390/1663/096

Verwijzing akte 3390/1663/096
Datum decreet 1663-07-31
Decreet Willig
Namen impetranten Nanningh van der Nun; Ds. Johannes Kickius als man en voogd van Catharina van der Nun; Gerrit Barentsz Cours, echtgenoot van Geertruijt van der Nun; Mr. Libertus Hummelingh, advocaat, als man en voogd van Clara van der Nun, die enige erfgenaam is van Maria van der Nun. Nanningh van der Nun en Gerrit Coers zijn executeurs testamentair van Jan Cornelisz van der Nun en Geertruijt Nanninghs, en voogden over de kinderen van Catharina van der Nun, allen erfgenamen van Jan Cornelisz van der Nun en Geertruijt Nanningh.
Namen eigenaren Nanningh van der Nun c.s.
Namen kopers Gerrit Bartringh
Bijzonderheden Verkoopdatum: 16-1-'63, prijs: 21.300 gulden. Buren: Maria Hasselaars, achter de verkopers. De schutting van de erven tussen dit huis en het huis van verkopers aan de Prinsengracht moet op de juiste lengte worden gemaakt op wederzijdse kosten. In de koptekst van dit decreet staat als impetrant: Nicolaes Blocq, makelaar te Amsterdam, maar deze naam komt in de rest van het decreet niet voor.
Onroerend- en roerend goed Amsterdam, Keizersgracht, westzijde, huis en erf waar 't 'Casteel van Londen' in de gevel stond, aan de noordzijde de Remonstrantse Kerk.

Bekijk de zoekhulp bij dit archief