Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Hof van Holland: Decreten, Verwijzing akte: 3328/1625/037

Alle resultaten

Verwijzing akte 3328/1625/037

Datum decreet 1625-05-16

Decreet Willig

Namen impetranten Mr. Jacob Letting,doctor in de rechten te Leiden,erfgenamen van wijlen IJsbrant van der Does;en ook van Mr. Dirck Verdoes; in zijn leven controleur generaal van de Atillerie;Mr. Arnoult Vinne;rector in de triviale school in Den Haag en doctor in de rechten,als man en voogd van jongvrouwe Maria van der Does en Cornelis de Keijser;gehuwd met jongvrouwe Wilhelmina van der Does; Cornelis de Keijser met Mr. Jacob Vette;licentiaat in de rechten en notaris te Leiden, als voogden over Sijmon van der Does en Dirck van der Does,minderjarige kinderen van wijlen IJsbrant van der Does en wijlen jongevrouwe Johanna de Kempenare, laatst huisvrouw van Mr. Jacob Letting;doctor Arnolt Vinne en Cornelis de Keijser.

Namen eigenaren Mr. Jacob Letting,doctor in de rechten te Leiden,erfgenamen van wijlen IJsbrant van der Does;en ook van Mr. Dirck Verdoes;in zijn leven controleur generaal van de Atillerie;Mr.Arnoult Vinne;rector in de triviale school in Den Haag en doctor in de rechten, als man en voogd van jongvrouwe Maria van der Does en Cornelis de Keijser,gehuwd met jongvrouwe Wilhelmina van der Does;Cornelis de Keijser met Mr.Jacob Vette;licentiaat in de rechten en notaris te Leiden,als voogden over Sijmonvan der Does en Dirck van der Does,minderjarige kinderen van wijlen IJsbrant van der Does en wijlen jongevrouwe Johanna de Kempenare, laatst huisvrouw van Mr.Jacob Letting;doctor Arnolt Vinne en Cornelis de Keijser.

Namen opposanten De Heilige Geest meesters en de kerkmeesters van Rijswijk

Namen kopers Johan van Goch, ridder en griffier van de hoogmogende heren staten generaal

Onroerend- en roerend goed Rijswijk (ambacht);aan de tolbrug tussen Delft en Den Haag in de Broekpolder, een woning land met schuren, berging en boomgaard ± 33 margen

Bronverwijzing Nummer toegang: 3.03.01.01, inventarisnummer: 3328

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in