Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Wie doet wat?

Accountability: 

De beheerder van De aankomst is het Nationaal Archief. Dat is ook verantwoordelijk voor het beheer van de Molukse database. De database deelt in het algeheel technisch en organisatorisch beheer van de website van het Nationaal Archief. Dat garandeert continuïteit en een adequaat inspelen op technologische ontwikkelingen.

Gebruikers kunnen niet alle gegevens in de database zien (Zie: Inhoud van de database). Bevoegd tot volledige inzage zijn bij het Nationaal Archief alleen medewerkers die belast zijn met het beheer van de database of de aanwezige archieven.

In de regel zal het Nationaal Archief als beheerder niet zelf wijzigingen in de database aanbrengen. Onder verantwoordelijkheid van het Nationaal Archief treedt Museum Maluku op als bewerker van de Molukse database. De informatiebeheerder van het museum is bevoegd om de database in zijn totaliteit in te zien en om wijzigingen door te voeren.

Onder wijziging is te begrijpen het plaatsen van portretfoto's, het invoeren van aanvullende gegevens en correcties en het toevoegen van 'nieuwe namen'.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in