Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Bisdom Rotterdam » Inventaris nr. 2134 - Zoeken: rotterdam

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Hallo Nationaal Archief,

Ik ben op zoek naar het register van gegevens van bewoners van Stella Maris te Scheveningen ongeveer periode 1963. Het kan ook 1964 zijn. Ik ben daar geweest met mijn zusje. En ik kan me alleen niet goed herinneren hoe lang ik daar geweest ben. Ik heb wel een register gevonden Nr.2134. onder Bisdom Rotterdam. t/m. 1954 over de gegevens van bewoners van Maris Stella te Scheveningen. Misschien Kunt U mij op weg helpen hiermee.

Met vriendelijke groet,
Lucia Molenkamp,
lgm.ah@casema.nl.

Geachte mevrouw Molenkamp,

Uw vraag is ter beantwoording doorgezet naar onze afdeling dienstverlening. Zo spoedig mogelijk neemt een collega per mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Het Nationaal Archief

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in