Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Familiearchief Van Dijk van Matenesse » Inventaris nr. 10 - Zoeken: munster

Naam archiefblok:
Familiearchief Van Dijk van Matenesse

regest nr. 16.
1646 januari 27
Don Manuel de Cortereal, premier plénipotentiaire pour le Traicté de la Paix universelle et son Lieutenant général bevelen in nam van hun koning "au gouvernement de Pays Bas et de Bourgogne", en aan ieder, die daarvoor in aanmerking komt, uit te voeren de bepalingen, welke genoemd worden in de paspoorten, vanwege Z.M. verstrekt aan de gevolgmachtigden der Staten-Generaal der Verenigde Nederlanden tot de vredesonderhandelingen te Münster en speciaal die, genoemd in het paspoort, uitgereikt aan Monsieur Jean de Matenes, sieur de Matenes etc., met zijn gevolg enz. "Faict à Bruxelles le vingt septiesme de janvier, mil six cent quarante et six".
Oorspr. Op papier. Met opgedrukt zegel van de Spaanse koning in rode was.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Plaats een (publieke) reactie
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Uw reactie is zichtbaar voor alle bezoekers van deze website en voor zoekmachines. Heeft u een vraag, gebruik dan het contactformulier.
  • Zet geen e-mailadressen, adressen of telefoonnummers in de tekst van de reactie.
  • Het ingevulde e-mailadres is alleen zichtbaar voor het Nationaal Archief.
  • Uw reactie is mogelijk pas na beoordeling zichtbaar op de website.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in