Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 98 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

De Staten van Hollant en Westvrieslandt belenen Ghijsbert Duyck bij dode van Adriaen Duyck, zijn vader, met de heerlijkheid van Oudkarspel gelegen tussende Oude Niedorperban, kerckswerk en het Jeldrixbos, halverwege gescheiden door Outgert Zijverts sz. in de Noordscharwouderban en Abba Garbrants in Oudtkarspelerban, de Winterwech, de Reecker dijck en de Warmenhuijzerban, zo als het begrensd is door het land van Egmont met de ban van Harinckarspel met nog acht blokken buitenlandse tienden en de eigendommen van Schaepschuijlermeer te Harinckarspel, in tegenwoordigheid van Johan van Wassenaer, heer van Duvenvoirde, Voorschoten, Sterrenburch enz. stadhouder van de Leenen, Anthonis van Wassenaer en Duvenvoirde, heer van Bosch, Dirck Cool, griffier, Jacob Bouman, Abraham van Clermont. leenmannen van Holland en Westvriesland.

Zegel beschadigd.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in