Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 94 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Adriaen Gansneb Tengnagel, voor hemzelf en voor zijn vrouw Cornelia Clercke, verkoopt aan mr. Anthoni de Veer, secretaris van 's-Gravenhage enz., een stuk weiland, genaamd de Hooge Weijde in Loosduijnen, belend door de vaart, Herbert Comans en Leendert Cornelisz. Roels en een stuk hooiland te Loosduinen, genaamd de Geer, belend door de vaart, het weiland voornoemd, de heer Comans voornoemd en Leendert Cornelisz. Roels voornoemd, bevestigd door Hendrick van Goch, schout. Jan van Heijningen en Johannes Valckenis, schepenen van Monster en Polanen.

Zegel be beschadigd.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in