Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 83 - Zoeken: genealogie

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 december is het reserveren van archiefstukken en aanmaken van profielen door werkzaamheden niet mogelijk. Actuele informatie vindt u in het nieuwsbericht

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Ludolf van Nieuwenhuijsen, brouwer in het "Haarlemse Wapen" te Haarlem, weduwnaar van Johanna van Bergum, weduwe van mr. Johan van Maarssche, dochter en medeerfgename van Jan van Bergum, brouwer in de voornoemde brouwerij, verkoopt aan Rutgert Veldhuijsen te Lisse een huis, erf en bierstal met toebehoren en het huis van Jan van Bergum, gelegen naast het eerste huis in het Vierkant van het dorp, belend door Goverd van Parijs gehuwd met Aaltje Cornelis Hoogkamer en Willemina Willems Meyer echtgenote van Warbout Juriaanse Vreeburg, het voetpad van het dorp en Hieronimus van Santen, bevestigd door Jacob van Dorp, schout, Lenard Cornelisse van der Jagt en Jan Arendse van Wateringen, schepenen van Lisse.

Zegel verloren.

Van dit inventarisnummer zijn nog geen scans beschikbaar. U kunt scans bestellen via de knop “In winkelwagen”. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans kunt u, zodra ze gereed zijn, downloaden op de bestellingenpagina in uw profiel.

U kunt de stukken uiteraard kosteloos via de studiezaal inzien, daarvoor kunt u op de knop “reserveren” klikken.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in