Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 73 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Hendrick Evertsz., gehuwd met Echgen Ariaensdr., verkoopt aan Maria Petersdr., weduwe van Heindrick Craeijvanger, wonende te Cuijlemburg een morgen land, gelegen te Hagesteijn in de Gauwenesse, belend door de koopster en Hendrick Aertsz. Tuijcker, strekkende van de Gouwenesse weteringe tot de landen van de koopster, terwijl de 40ste penning is betaald aan Johan van Poll, bezegeld door Johan van Oestrum, drost. Peter Petersz. van Pelt en Jan Thonisz. Tuijcker, schepenen van Hagesteijn in het gerecht van de Dom en Oudmunster te Utrecht.

Zegels verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in