Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 7 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Florents Gijmerden van Heijningen komt overeen met Marritgen Gijsberts, weduwe van Claes Ariss. van Heijningen, de nalatenschap van haar man tussen haar en haar kinderen Aris Claess., Pieter Claess., Gijsbert Claess., Claes Claess., Aert Claess. en Crijn Cornelisz. Jonge Neut, gehuwd met Hadinck Claesdr. van Heyningen, erfgenamen van Claes Ariss. van Heyningen naar evenredigheid te verdelen, bevestigd door Jan Reijnierss. Roosenboom, schout, Maarten Joostens Verlaen en Abraham Janss. van Wieringen, schepenen van Aarlanderveen.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in