Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 60 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Bolland Valk van Blancken, notaris te Brielle, voor Jacob Stopman, voogd over de kinderen van zijn broer Dirck Stopman en Jacomina Taarlingh, verklaart te hebben verkocht aan Johannes Assuerus Rosendaal, stadhouder van de ruwaard van Putten, schout van Geervliet, land, gelegen in de polder van het Oude Noortlandt of Tolland, belend door de Noortdijk, de Schenkeldijk, de Ruytterdijk en jonkheer Johan van de Werve, bevestigd door Dirk .Lieve en Cornelis Overdijk, burgemeesters en schepenen van Geervliet.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in