Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 55 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Cathalijntjen Jans., weduwe van Pieter Daams Oprel en Daam Pieters. Oprel, zoon van de overledene, verkopen aan Aernout Westrik, schout en secretaris van Spijkenis en Brabant een stuk land, gelegen in de polder Nieu Hongerlant, belend door de Ouden Hongerlantschen dijk, Leendert Isaäksz., wonende in den Briele, den Nieuwen Hongerlantschen dijk en de kinderen en erfgenamen van Dirk Dirksz. Vogelaar, welke koop drie achtereenvolgende zondagen werd bekend gemaakt door Beijen Willemsz. Roest, bode, bevestigd door Pieter Commerse van Wingaarden en Cornelis Molenijser, schepenen van Spijkenis en Brabant.

Zegels verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in