Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 52 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Pieter Cornelisz. van der Bol, secretaris van Spijckenis en Brabant, voor Maria Berckel, gehuwd met Pieter van Beveren, raad en generaal van de munt over de provinciën der Verenigde Nederlanden, bij akte, gepasseerd voor Pieter van Groenewegen en notaris in den Haege, in tegenwoordigheid van Jan Jansz. kleermaker en Heyndrick Aelbrechtsz. Steenbeeck als getuigen, verkoopt aan Pauwels van Beresteijn, oudburgemeester van Delft, land, gelegen in Spijckenis aan de Haertelsen Wellewech, belend aan de voorz. weg, Cornelis Claesz., de Bronckhorsten en Pieter Fransz. van Bodeghem met nog een stuk land, gelegen in Spijckenis aan de voorn. Haertelsen Wellewech, belend aan de voornoemde weg, Nicolaes van Bronckhorst, heer van Noortwijck, mr. Cornelis Heynricxz. Schuy(e)ringh, schout en Balthem Cornelisz. wonende in Middelharnis, bevestigd door Thijs Beijensz. en Gerrit Foppensz., schepenen van Spijkenis en Brabant.

Zegels verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in