Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 51 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Dirck de Graeff, gemachtigd door de erfgenamen van jonkheer Cornelis van Mierop, heer van Hoochwoude, Aertswoude enz., ontvanger-generaal van Hollant en Westvrieslant, verkoopt aan mr. Dirck van der Does, land, gelegen in Spijckenis, belend door de gemene Waeteringe, Adriaen Dircxz. Visscher, Balthen Cornelisz. en de Haertelsen Wellewech, met nog een stuk land, gelegen in Spijckenis aan de Haertelsen Wellewech, belend door de weg voornoemd, de weduwe van Claes Gabriëlsz., Jannetgen Leenaerts. en de erfgenamen van Frans van Bodeghem, bevestigd door Jan Cornelisz. Cluft en Willem Jansz. van der Meuln, schepenen van Spijckenis en Brabant.

Zegels verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in