Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 45 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Willem Adriaan, graaf van Nassauw, heer van Bergen enz., gehuwd met Adriana Petronella van der Does, vrouwe van der Mijle enz. beleent Jan van Tricht wonende te 's-Gravendeel met land, gelegen onder de bedijking van de Mijlpolder, belend door de erfgenamen van de heer Hoeuft wonende te Utregt, het land van Van Tricht voornoemd, Leendert Corsse van Roon en de Mijlpoldersen dijk, nadat voor Laurens Boon, stadhouder van de lenen van de heerlijkheid Mijl, Andries Pieterse Vervoorn van zijn rechten op het leen afstand heeft gedaan, bevestigd door Leendert Corsse van Roon en Bastiaan Aartse Boender, leenmannen der heerlijkheid.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in