Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 42 - Zoeken: genealogie

Door onderhoudswerkzaamheden is het op woensdag 1 maart vanaf 17:00 uur niet mogelijk om archiefstukken te reserveren of gebruikersprofielen aan te maken. Naar verwachting is dat donderdagochtend 2 maart weer mogelijk.

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Petronella, barones van Wassenaer, vrouwe douairière van der Mijle, van Baccum, van Alblas, vrijvrouwe van Marquette enz., beleend Jacob Heuft, oud-raad van Dordrecht enz. in aanwezigheid van mr. Cornelis Bosch, advocaat en Johannes Buijs, leenmannen van Holland, voor Margrieta Pauwelsdr, weduwe van Abraham Pauwelsz. van der Linden, met 2 stukken land, gelegen in het ambacht van der Mijle onder de bedijking van de Mijlpolder, belend door Dirck Dircksz. Quartel, Bastiaen van der Linde, Abraham van der Linden en de putten van de Mijlpolderserdijck, In dorso: Pleun Janse Visser te Sliedregt heeft na het overlijden van Jacob Heuft de eed hernieuwd voor de stadhouder van de lenen, Arij Dirxz. Quartel en Arij Henderixz. van der Linde, leenmannen van de heerlijkheid van der Mijle.

Zegel beschadigd.

Van dit inventarisnummer zijn nog geen scans beschikbaar. U kunt scans bestellen via de knop “In winkelwagen”. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans kunt u, zodra ze gereed zijn, downloaden op de bestellingenpagina in uw profiel.

U kunt de stukken uiteraard kosteloos via de studiezaal inzien, daarvoor kunt u op de knop “reserveren” klikken.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in