Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 38 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Simon van der Walle, schout en secretaris van 's-Gravendeel en Leerambagt, curator over de nagelaten boedel van Coos Aertse Swanevelt te 's-Gravendeel verkoopt aan Jan van Trigt, schepen en aan David Bijl, schepen, voor Grietje Paulus Visser, weduwe van Hendrick Gruijter, twee huizen met schuren en toebehoren aan de buijtendijk in Bevershoek, belend door de voornoemde weduwe en door Frans Teunisse Kettingh, bevestigd door Wouter Janse van der Grise en Frans van Waardenburgh, schepenen van 's-Gravendeel en Leerambagt.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in