Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 37 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Jacob van Dijk, voor mr. Daniël Jannius, heer van Maire, advocaat, voor diens moeder Adriana van Bleijenburgh, vrouwe van Biggenkercke en Middelburg in Seelandt, verkoopt aan Pieter Jansse van Trigt, wonende te Dordregt, de helft van de dijkettingen van de oude- en de nieuwe dijk met de daarop staande gewassen, gemeen met de heer Renoij met visserijen enz.en een erfje in het bezit van Willem de Voogt, gelegen in 's-Gravendeel, bevestigd door Jacob van den Meuch, schout, Dirck de Quartel en Joost Arijensz. Wildeman, schepenen van 's-Gravendeel en Leerambagt.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in