Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 248 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Johan Brandijn wonende te Middelburch voor zich en voor Petrus Dribius, predikant, getrouwd met Maria Brandijns, verkoopt aan mr. Franchoijs Leydecker voor Melchior Frans, dijkgraaf, twee percelen land, het ene perceel gemeen met mr. Franchoys Leydecker, gelegen in Mallant in Huyck van Mallantshouck, belend door de armen van Poortvliet, de Lange Eed, de landscheiding, Franchoys Leijdecker en de koper, het tweede perceel belend door Franchoys Leydecker, het land voornoemd, de landscheiding en Marinus Corlincx, een ander perceelbelend door Marinus Mertenssen, de waterganck, de armen van Poortvliet en Lieven de Vos, en een perceel in Bresamenhouck belend door Lieven de Vos, de landscheiding, Tonus Pieterssen en de dijk, bevestigd door Willem Engelssen Loele en Jan Cornelissen Cuyper, schepenen van Poortvliet op het eiland Tholen.

1 zegel iets beschadigd.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in