Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 221 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Jan Corstensz., schout, Jacob Hijmansz., gehuwd met Marij Cors. Gerritsz. dr. en zijn kinderen, Cornelis Hendrixz., wonende te Culemborch, weduwnaar van Marieke Jan van Hollantsdr., Jan Claesz., secretaris van Hagesteijn, weduwnaar van Hillegen Jan van Hollantsdr., Cornelis Willemsz. van Hagesteijn, voor zich en de kinderen van zijn overleden broers Gerrit-en Jan Willemsz., erfgenamen van Willem Willemsz. en Elisabeth Jan van Hollantsdr., hun vader en moeder, Jan Reyersz. van Hollant, Peter Sijmonsz., gehuwd met Anthonya Reyer van Hollantsdr., Dirck Heijndrixs. van Waterbuesschen, gehuwd met Aaltje Reijer van Hollantsdr., Claes Cornelisz., gehuwd met Jannichgen Hendrick Jansdr. Huyck, weduwe van Frans Reyers. van Hollant en voor haar kinderen, Jacob Cornelisz., wonende te Hagesteijn, weduwnaar van Cornelija Reijer Jans. van Hollants dr., voor zijn dochter Anna Jacobs. allen erfgenamen van Jan van Hollant en Cornelija Reyersdr., doen afstand van de goederen, die hen zijn nagelaten ten behoeve van Marrichen Gijsberts dr., weduwe van Gerrit Jansz. van Hollant en haar kinderen, bevestigd door Jan Corstensz., richter, Gerrit Aelbertsz. Steek en Aert Ghysbertsz. die Keijser, schepenen van Everdinghen, Sijdervelt en Honswijck.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Plaats een (publieke) reactie
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Uw reactie is zichtbaar voor alle bezoekers van deze website en voor zoekmachines. Heeft u een vraag, gebruik dan het contactformulier.
  • Zet geen e-mailadressen, adressen of telefoonnummers in de tekst van de reactie.
  • Het ingevulde e-mailadres is alleen zichtbaar voor het Nationaal Archief.
  • Uw reactie is mogelijk pas na beoordeling zichtbaar op de website.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in