Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 220 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

De administrateurs, bij de provisionele Representanten van het volk van Holland, gesteld over de goederen van de prins van Oranje en Nassau, belenen Fredrik van Varseveld voor Maria Schalij te Jutphaas, bij dode van haar man Huybert Boogje, met land gelegen in het 30ste weer, strekkende van de Zuijderveltse weg tot de Middelwetering, belend door Govert de Heer en de kinderen van de Hoog, bevestigd door G.J.L. du Marchie Sarvaas, stadhouder van de lenen van Leerdam en Acquoij, C.F.A. Knijff en Jan Grijns, leenmannen.

Zegel beschadigd.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in