Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 216 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

De administrateurs door de provisionele Representanten van het volk van Holland, aangesteld over de goederen van de prins van Oranje en Nassau in Holland, belenen Fredrik van Varseveld, voor Maria Schalij bij dode van haar man Huijbert Boogje, wonende te Jutphaas, met land, gelegen in de polder Overboeijcoop, in het 13de weer van bovenaf geteld, strekkende van de Keelspit van de Zijderveltse weg tot de halve dwarssloot van de Kalvercamp, belend door Joost Govertse, bevestigd door G.J.L. du Marchie Sarvaas, stadhouder van de lenen van Leerdam en Acquoij, mr. C.F.A. Knijff en Jan Grijns, leenmannen. 2 stukken.

Zegel geschonden.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in