Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 2 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Frederick Kersseboom te Oudewater en Gosen Boon, verkopen voor de weduwe van Engel Rothal en voor de crediteuren van de overleden Jacob Gerritsen Rietvelt te Diemerbroeck land, gelegen in Diemerbroeck, strekkende vanuit de halve wetering met een oppad op de dijk tot achter de landscheiding van Waerder beleend door Jan Claessen Blom en de erfgenamen van Jan Cornelisz. Blom onder de voorwaarde dat de laatsten het oppad mogen blijven gebruiken, belast met 1 gulden en 12 stuivers ten behoeve van het Geestelijk kantoor Delft, bevestigd door Ghijsbert Henrickssen Verweij, vervangend schout, Claes Dirckssen van Vlieth en Jacob Gerritse Hoochhamer, schepenen van Papencoop en Diemerbroeck, het gerecht van Hoon met Godert Wilhelm de Tuijl van Serooskercken, heer van Wellant, ZoelKercken enz., voogd van Cornelis van Vlooswijck, heer van Papencoop, Diemerbroeck enz.

Met verkoopconditien.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in