Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 188 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Willem de Kooning te Schoonhoven voor Wilhelmus Kok, rustend predikant van Papendrecht, executeur van de nalatenschap van Anna van der Laan, weduwe van Tijme van der Helm te Schoonhoven en van Huig Geleveen, verkoopt aan Cornelis Zweere te Sluijpwijk 2 stukken land, gelegen in de Broekvelden buiten de veenderij, strekkende van de Buitenwetering tot halverwege de sloot van Hannis Vermeulen en Pieter Slooff, belend door Cornelis Joubens, mr. B.J. van der Does en Cornelis Quakernaak, bevestigd door Willem Brack, schout, Jan van Dam en Frans Holthuijsen, schepenen van Zwammerdam.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in