Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 178 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Jan Lijclaess. Molenaar, wonende aan de Hogerijndijk te Zoeterwoude verklaart te hebben verkocht aan Cornelis Cornelisz. een uiterdijk, gelegen aan de Hogenrhijndijk in Zoeterwoude, belend door de weduwe van Cornelis Jan Bouwensz., Cornelis Euwoutsz. strekkende van de Hoge Rhijndijk tot in de Rhijn, belast met een erfpacht van ƒ 1,-- per jaar, met een doorvaart door het land van de verkoper en de boomgaard van de erfgenamen van Joost van Dam, die gebruikt wordt door de weduwe van Cornelis Jan Bouwensz., bevestigd door Pieter Meesz. van 't Rietvelt, schout, Hubert Jansz. en Willem Gerritsz., schepenen van Zoeterwoude.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in