Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 170 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Hendrick Willems. van Rijn en Adriaantje Joostendr. van Noorden, weduwe van Cornelis Willems. van Rijn, erfgenamen, met Jan Willemsz. van Rijn, welke zijn aandeel in de nalatenschap van wijlen Marritgen Cornelisdr. van Rijn, weduwe van Cornelis Claasz. van Rijn, heeft overgedragen aan Willem Hendricksz. (Hendrick Willemsz.?) van Rijn, verkopen aan Maartgen Joostendr. van Noorden, een stuk land te Voorschoten aan de Voorwaterzijde bij het huis te Wingaarden, belend door Cornelis Cornelisz. van Rijn, de Voorwateringe, de heer van Wijngaarden en de koopster, bevestigd door Francoijs Poyntz., baljuw en schout, Claas Adriaansz. de Bruyn en Leendert Vechtersz. van Vlieth, schepenen van Voorschoten.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Plaats een (publieke) reactie
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Uw reactie is zichtbaar voor alle bezoekers van deze website en voor zoekmachines. Heeft u een vraag, gebruik dan het contactformulier.
  • Zet geen e-mailadressen, adressen of telefoonnummers in de tekst van de reactie.
  • Het ingevulde e-mailadres is alleen zichtbaar voor het Nationaal Archief.
  • Uw reactie is mogelijk pas na beoordeling zichtbaar op de website.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in