Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 170 - Zoeken: genealogie

Door werkzaamheden is het aanmaken van profielen en reserveren van archiefstukken niet mogelijk. Dit duurt naar verwachting tot zaterdagavond.

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Hendrick Willems. van Rijn en Adriaantje Joostendr. van Noorden, weduwe van Cornelis Willems. van Rijn, erfgenamen, met Jan Willemsz. van Rijn, welke zijn aandeel in de nalatenschap van wijlen Marritgen Cornelisdr. van Rijn, weduwe van Cornelis Claasz. van Rijn, heeft overgedragen aan Willem Hendricksz. (Hendrick Willemsz.?) van Rijn, verkopen aan Maartgen Joostendr. van Noorden, een stuk land te Voorschoten aan de Voorwaterzijde bij het huis te Wingaarden, belend door Cornelis Cornelisz. van Rijn, de Voorwateringe, de heer van Wijngaarden en de koopster, bevestigd door Francoijs Poyntz., baljuw en schout, Claas Adriaansz. de Bruyn en Leendert Vechtersz. van Vlieth, schepenen van Voorschoten.

Zegel verloren.

Van dit inventarisnummer zijn nog geen scans beschikbaar. U kunt scans bestellen via de knop “In winkelwagen”. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans kunt u, zodra ze gereed zijn, downloaden op de bestellingenpagina in uw profiel.

U kunt de stukken uiteraard kosteloos via de studiezaal inzien, daarvoor kunt u op de knop “reserveren” klikken.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in