Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 165 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

mr. Hendrik Onderwater, ambachtsheer van Puttershoek enz. beleent Joost Visser, makelaar te Dordrecht voor Adriaan Pompeus van Leyden, heer van Hardinxveld enz., wonende te Amsterdam bij dode van zijn vader Diderik van Leijden, heer van Vlaardingen en VlaardingerAmbagt enz., raad en oud-burgemeester van Leijden en gecommitteerde in het College ter Admiraliteit van Amsterdam, rentmeester van de Universiteit van Leijden en secretaris van het Hoogheemraadschap Rijnlant, met land gelegen onder Puttershoek, belend door de oude zeedijk, mr. Johan de Witt en de gemenelandsweg, in tegenvoordigheid van Maarten van de Graaf en Adriaan Schrijver, leenmannen van Puttershoek.

Zegels beschadigd.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in