Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 148 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Cornelis Bastiaensz., wonende te Sillershouck en Pieter Cornelisz. den Jonge, voogden over de drie nagelaten kinderen van Jannitge Jansdr. en de voornoemde Cornelis Bastiaensz., verkopen aan Dirck de Goijer, zoon van Nicolaes de Goijer, van het Hof te Vuijtrecht en van Lucretia Hallingh, land in een kamp van 6 morgen 3 hont, belend door Johan Berck, secretaris van de weeskamer van Dordrecht, Dirk Ariensz., Aert Oosteynde, de Keyzerdijck en Legerhill, bevestigd door Jan Joostensz. Stedehouder, Antonis Bastiaensz. Verweel, Reinier Cornelisz. Bos,Henrick Wijtensz. Suythouck en Wauter Pietersz. Spruyt, schepenen van Strijen.

Zegels beschadigd.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in