Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 143 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Louris Groenewegen en zijn vrouw Maria Witteman verkopen aan Willem s'Hoor een huis en erf aan de Leijdsendam in de Veenestraat in de Tedingerbroekpolder, belend door de Veenestraat, Adrianus van Hassel, de weduwe van Jan Witteman en de koper, belast met een erfpacht van 2 gulden, 5 stuivers per jaar ten behoeve van de stad Delft, behoudens de huur van Dirk van Wespen, onder borgstelling van Maarten Slootwegh getrouwd met Maria Laurisdr. Groenewegen, Lauris Teunisz. van Bergen en Henegouwen getrouwd met Aegje Floore Ammerlaan, Jacob van der Meulen, getrouwd met Pleuntje Laurisdr. Groenewegen en Cornelia Laurisdr. Groenewegen, bevestigd door mr. Willem Paedts., schout, Dirk Vos en Andries Velleman, schepenen van Stompwijck.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in