Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 140 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Weyntie Cornelis., weduwe van Jacob Pieterz. Lelijveldt voor de ene helft en Reijer Jacobs. Lelyveldt, Pieter Arentsz. van Rijn, gehuwd met Leuntie Jacobs Lelijvelt, Jan Pietersz. Lelijveld en Jacob Jansz. Colemen, voogden over Pieter Jacobs. en Aegje Jacobs Lelijveldt, te zamen kinderen en erfgenamen van Jacob Pieters. Lelyvelt voor de andere helft, verklaren te hebben verkocht aan Gerrit Cornelis van Nierop, een stuk veenland in de Meeslouwenpolder belend door de koper, de verkopers, de weduwe van Cornelis Jacobs Coolen en Dirck Bouwens, bevestigd door mr. Cornelis van Banchem, schout, Huijgh van Leeuwen en Pieter Wielmaker, schepenen van Stompwijk.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in