Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 130 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Lijsbet Pietersdr. Buyteweg, weduwe van Dirk Pieters. van der Meer verklaart te hebben verkocht aan Johannes van der Meer een huis, erf en tuintje, aan de Leydsendam, belend door de weduwe van Claas van der Hoeve, Jan van Leeuwen en David Jans. kinderen, strekkende van de straat tot achter het land van de erfgenamen van Balthazar van der Ruijt, belast met 25 stuivers pacht ten behoeve van de erfgenamen van Balthazar Ruijt met een overpad door de gang van David Jans. kinderen, bevestigd door mr. Cornelie van Banckem, schout, Arijsen van den Ende en Jacob van Alphen, schepenen van Stompwijk.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in