Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 13 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Arien Dircxs. van der Tocht wonende te Alphen verkoopt aan de weesmeesters te Leijden 1 1/2 morgen land, gelegen te Rijneveldt in Alphen, strekkende van de toegang tot Willem Ghijsbertss. van Leeuwen toe, belend door de weeskinderen van Henrick Sijmonss. en dr. Schrijverius, terwijl het onderhoud van de dammen en de schouw tussen dit land en dat van Claes Cornelis Baernden aan de Douetcade komt ten laste van Willem Ghijss. voorn., die het recht van overpad heeft, bevestigd door Gerrit Buen van Wender, ambachtsheer en schout van Alphen, Willem Dircxs. Doornenbosch en Cornelis Willemsz. Schaep, schepenen van Alphen.

Bezegeld door de ambachtsheer.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in