Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 129 - Zoeken: genealogie

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 december is het reserveren van archiefstukken en aanmaken van profielen door werkzaamheden niet mogelijk. Actuele informatie vindt u in het nieuwsbericht

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Pieter Kerkhooven Adriaansz, notaris te Leijden, voor Jacoba van Nimwegen, weduwe van Adriaan Kerkhooven Pietersz., notaris te Stompwijk, erfgename tezamen met haar 4 kinderen, Jan Kerkhooven Adriaansz. en Pieter Kerkhooven Adriaansz., zijn broer, verkoopt aan Apolonia van Alenburgh, weduwe van Hugo Noortveen, een partij hooiland, gelegen in de Starrevaartspolder bij de korenmolen, belend door Leendert Vink, de Middeltocht, Matthijs Bleijs en de Trekwegh, terwijl Jan van Dijk het land zal mogen gebruiken tot Kerstmis, bevestigd door Pieter Hubertus Pla, schout, Hermanus Velleman en Jan Veldhuyzen, schepenen van Stompwijk.

Van dit inventarisnummer zijn nog geen scans beschikbaar. U kunt scans bestellen via de knop “In winkelwagen”. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans kunt u, zodra ze gereed zijn, downloaden op de bestellingenpagina in uw profiel.

U kunt de stukken uiteraard kosteloos via de studiezaal inzien, daarvoor kunt u op de knop “reserveren” klikken.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in