Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 125 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Anna van Capelle, weduwe en enige erfgename van Jan van Gelderen, verklaart te hebben verkocht aan Claas Veldhuijsen, een herberg en erf genaamd "De admiralen Tromp en de Ruyter" met toebehoren, gelegen aan de Leijdsendam op de hoek van de Veenestraat, belend door Hugo Noordveen, Joan van Ouwenaller, de Barmsloot, de Veenestraat, Cornelis Sprink- huijzen en de Heerewegh, belast met een pacht ten behoeve van dijkgraaf en hoogheemraden van Delffland en een rentebrief ten behoeve van Huijbert Burgersdijk, bevestigd door mr. Willem Paedts, schout, Joan van Ouwenaller en Adriaan van Assendelft, schepenen van Stompwijck.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in