Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 118 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Maritje Schakenbos, weduwe van Dirk van der Horst, verkoopt aan Huijbert Burgersdijk het huisen erf met het uithangbord "De admiraal Tromp" en een tuintje en bleekveld daarnaast, gelegen aan de Leijdsendam, belend door de verkoopster, met een onbebouwd erf en de Barmsloot, Trijntje Ammerlaan, de Veenestraat en de Heerestraat, belast met een jaarlijkse recognitie ten behoeve van het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland, bevestigd door mr. Cornelis van Banchem, schout, Dirk van Bourgondie en Cornelis van der Win, schepenen van Stompwijk.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in