Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 117 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Niesje Cornelis Schouten, echtgenote van Hendrick Jansz. van Heul, schout van Hendrick Ido Ambaght, verklaart een schuld te hebben aan Cornelis van Aelst, te Hendrick Ido Ambacht, gevestigd op een stuk land, gelegen in Langhschoonnauwen, strekkende van de Schoonnauwense wegh tot de Reekaade toe, belend door Jan Cornelisz. Maloyen, en Johan Botters, nog een stuk land, gelegen aan de noordzijde van Bovenkerck, strekkende van de Bovenkerckse wegh tot de Bilekkerlandscheiding toe, belend door Jan Jacobsz. en dr. Arnoldus Hemp en 3/8 deel van een huis, staande aan de noordzijde van Bovenkerck waarvan 5/8 deel behoort aan Pieter Jansz. Dionijs, onder borgstelling van Jan Jansz. Baes, haar zoon, bevestigd door mr. Harman Syen, schout en Maarten Verhoef, vervanger, Arye Jansz. Maloyen en Jan Cornelis Dionys, gezworenen van Stolwijck.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in