Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 116 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Johannes Lethman, electeur van Schoonhoven, verklaart een schuld te hebben aan Pieter Waterland, meester koperslager, gevestigd op zijn huis en erf te Schoonhoven, gelegen aan de oostzijde van de Koestraat, strekkende vanaf 's Heerenstraat tot aan het hem toebehorende pakhuis, belend door het Uytdragersstraatje, de oude gewezen Kruijspoort of Stadswal, zijn pakhuis en grutterij en zijn tuin met een stenen tuinhuisje, gelegen binnen Schoonhoven aan de noordzijde van het Uytdragersstraatje, onder borgstelling van mr. Henricus Christiaan van der Kop, secretaris en Cornelis Mellegers, meester broodbakker, bevestigd door dr. Ignatius van Zelder en Anthonij Carnier, schepenen van Schoonhoven.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in