Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 114 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Anna Hendrina van Wassenaar van Warmondt, douairière,gravin van Berlo, vrijvrouwe van Warmondt, Hasaarswoude, vrouwe van Rijnsaterswoude, Lamuyden, Vriesecoop enz., beleent Cornelis van Eyck, oud 39 jaar, wonende te Leijden, bij dode van zijn oom Cornelis van Vleuten met land te Saterwoude, belend door Jan Maartense van Egmond, Cornelis Jacobse Gelenveen, de diepe Vliet, Cornelis Coorhynder en het convent van Roma te Leyden, te verheergewaden met een rode sperwer of 5 schellingen, bevestigd door mr. Jan Jacob van Dijckslooth, stadhouder in tegenwoordigheid van Willem van der Zon en Cornelis Yperlaan, leenmannen van het huis Warmondt.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in