Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 103 - Zoeken: genealogie

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

Geraerd van Poelgeest, heer van Hoochmade, Coudekerck enz., raad en rentmeester-generaal van de abdij van Rijnsburch, stadhouder van de lenen van de abdij, beleend Willem Cornelisz. Ket, wonende te Rijnsburch, zwager van Jan Volpertsz. de Ruw, wonende te Zevenhuijsen, bij dode van zijn oom Lodewijk de Ruw, baljuw en schout van Rijnsburch met een tuin en erf, gelegen aan de Oude Vliet in de Schoolstege te Oegstgeest, belend door Jan de Lalaing, de boomgaard van de abdij, de Heerwech en de Schoolsteegh te verheergewaden met een witte hazewind of 6 pond parijs, bevestigd door Jan Balthens zoon van Vliet en Cornelis Nannincx zoon van der Leusch, leenmannen van de abdij voornoemd.

Zegel verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in