Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Collectie Sweers » item nr. Fol. 1-14 - Zoeken: coen

Naam archiefblok:
Collectie Sweers

Zie eene andere copie der poincten in Inv. nº 9, fol. 214-220. Naar een afschrift in de collectie Melvill van Carnbee (thans aanwezig in de collectie van aanwinsten van de voormalige Eerste afdeling, toegangsnummer 1.11.01.01, inv. nr. 119gedrukt door Leupe in: Kroniek Historisch Genootschap, Tweede Serie, Negende Jaargang, 1853, p.129; eveneens bij: Colenbrander, Jan Pietersz. Coen, Bescheiden IV, p. 610-623. Naar een afschrift in het Archief van de kamer Zeeland V.O.-I. Compagnie. NA Den Haag, Stukken van Sweers, Van Vliet c.s. nummer toegang 1.10.78 inv. nr.9, fol. 214-220.

Van dit inventarisnummer zijn nog geen scans beschikbaar. U kunt scans bestellen via de knop “In winkelwagen”. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans kunt u, zodra ze gereed zijn, downloaden op de bestellingenpagina in uw profiel.

U kunt de stukken uiteraard kosteloos via de studiezaal inzien, daarvoor kunt u op de knop “reserveren” klikken.

Dit inventarisnummer is niet online te reserveren omdat de inhoud beperkt openbaar is, omdat het een topstuk betreft of omdat het in een slechte materiële staat is (bij laatste twee mogelijkheden staat er 'niet raadpleegbaar' onder de beschrijving). Kijk op onze pagina over niet- of beperkt openbaar materiaal of informeer bij de informatiebalie.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in