Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Collectie 1902 » Inventaris nr. 86

Naam archiefblok:
Collectie 1902

Gepagineerd 2-45. "Dit bouck van den leenregten ende costumen vandien heeft gecopuleert mijn heer en meester Philips Wilant. In zijnen tijt Raedtmeester van de Requesten. Ende vicepresident in den Raad geinstitueert te Mechelen. Heere van Eversbeecke, Landreghen ende Haesote". Het betreft hier waarschijnlijk een afschrift van "Tractaet van de leenregten na de hove van Vlaanderen" in 1491 gecompileerd door Philips Wielant (1441-1520) en in 1666 te Middelburg gedrukt

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in