Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Bisdom Rotterdam » Inventaris nr. 2134

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Bestel scans via de knop 'In winkelwagen'. Per inventarisnummer betaalt u € 16,75 opzoek- en onderzoekskosten (maximaal 250 scans). Als u slechts een deel van het inventarisnummer gescand wilt hebben geef dit dan zo specifiek mogelijk aan. De bestelde scans krijgt u toegezonden via WeTransfer.
Bestelt u kaarten waarbij het origineel groter is dan A2, dan krijgt u een aanvullende offerte voor de maatwerk scankosten.

Acties

Reacties

Hallo Nationaal Archief,

Ik ben op zoek naar het register van gegevens van bewoners van Stella Maris te Scheveningen ongeveer periode 1963. Het kan ook 1964 zijn. Ik ben daar geweest met mijn zusje. En ik kan me alleen niet goed herinneren hoe lang ik daar geweest ben. Ik heb wel een register gevonden Nr.2134. onder Bisdom Rotterdam. t/m. 1954 over de gegevens van bewoners van Maris Stella te Scheveningen. Misschien Kunt U mij op weg helpen hiermee.

Met vriendelijke groet,
Lucia Molenkamp,
lgm.ah@casema.nl.

Geachte mevrouw Molenkamp,

Uw vraag is ter beantwoording doorgezet naar onze afdeling dienstverlening. Zo spoedig mogelijk neemt een collega per mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Het Nationaal Archief

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in