Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Charters Centraal Bureau voor Genealogie » Inventaris nr. 190

Naam archiefblok:
Charters Centraal Bureau voor Genealogie

mr. Jacob Jongbloet, secretaris van het graafschap Culemborg, aangesteld door degerechten van Everdingen, Sijderveld en Goilberdingen als curator over de goederen van wijlen Anna Aartz. Speyers, gehuwd geweest met Hermen Franken Kars, eerder gehuwd met Johannes Pijselman, verkoopt aan Joost Govertse een griend, laatst eigendom van Aart Pijselman, gelegen in Neder-Zijderveld, belend door Zijne Doorluchtige Hoogheid en de Brunie Cade, bevestigd door Dominicus Nanna van Hoytema, richter, Cornelis van den Bogaard en Aart Sterk, schepenen van de dorpen Everdingen, Zijderveld en Goilberdingen.

3 Zegels verloren.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Tegen betaling kunt u scans bestellen via de knop ‘In winkelwagen’. U geeft dan een maatwerk scanopdracht. Hiervoor betaalt u een starttarief van € 16,75. U ontvangt dan van ons een offerte voor de bijkomende scankosten. De startkosten van € 16,75 worden niet teruggestort wanneer u besluit de scans niet te bestellen. De bestelde scans krijgt u, zodra ze gereed zijn, toegezonden via WeTransfer.

Acties

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Toegelaten HTML-tags: <p> <a> <em> <strong> <br> <abbr> <span>
  • Zet HTML-elementen in hoofdletters om naar kleine letters.
Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in