Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Losse Aanwinsten Indische Bestuursambtenaren » Inventaris nr. 16

Naam archiefblok:
Losse Aanwinsten Indische Bestuursambtenaren

  • 1., Benoemings- en ontslagbeschikking van functies in Nederlandsch- Indië, met stukken betreffende zijn bezoldiging, de verzekering van zijn financiën en zijn pensioen. 1947-1950 1 omslag
  • 2., Memorie van Overgave van De Vos als controleur B.B. en hoofd van het plaatselijk bestuur van de onderafdeling Soela- eilanden (residentie Noord- Molukken) over 27 augsuts 1947 - 2 augustis 1948. 1 omslag.
  • 3-6, Stukken betreffende De Vos als controleur B.B. in de ommelanden van Padang.
  • 3., Aantekeningen, houdende wetenswaardigheden over zijn werkzaamheden. Getypt. z.j. (ca. september 1948) 1 stuk
  • 4., Dagboek over oktober 1948. 1 stuk.
  • 5., Dagverslagen, later weekverslagen van De Vos als controleur , met bijlagen. Januari-september 1949 1 omslag
  • 6., Stukken betreffende de overdracht van het bestuur van de ommelanden van Padang aan de Indonesische autoriteiten. September- december 1949 1 omslag


Losse aanwinsten Indische bestuursambtenaren nr. 16.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Bestel scans via de knop 'In winkelwagen'. Per inventarisnummer betaalt u € 16,75 opzoek- en onderzoekskosten (maximaal 250 scans). Als u slechts een deel van het inventarisnummer gescand wilt hebben geef dit dan zo specifiek mogelijk aan. De bestelde scans krijgt u toegezonden via WeTransfer.
Bestelt u kaarten waarbij het origineel groter is dan A2, dan krijgt u een aanvullende offerte voor de maatwerk scankosten.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in