Nationaal Archief. Collectie, tentoonstellingen en activiteiten

Losse Aanwinsten Indische Bestuursambtenaren » Inventaris nr. 7

Naam archiefblok:
Losse Aanwinsten Indische Bestuursambtenaren

  • 1., Verslag van Welleman, controleur B.B. 1e klasse in Oost- Koetai (Borneo), over zijn dienstreis naar het Boven Mahakangebied van 4 mei tot 22 juni 1946, geviseerd door de waarnemend assistent- resident van Koetai. 15 juli 1946 1 omslag
  • 2-5, Kaarten van de Mahakanrivier. z.j.
  • 2., Kopie van de bladen 141-142 van de stafkaart van het eiland Borneo betreffende de benedenloop van Mahakan, 1924-1925. Pentekening. z.j.
  • 3., Kaart van de bovenloop van de Mahakanrivier, ingekleurde pentekeningen met Japanse karakters. z.j. (ca. 1942-1945).
  • 4., Kaart van het stroomgebied van de bovenloop van de Mahakanrivier. Calque. Z.j.
  • 5., "Eenige aanteekeningen bij het neerleggen van het bestuur van de onderafdeling Oost- Koetai" door Welleman als controleur B.B. 1e klasse. 12 april 1947 1 omslag


Losse aanwinsten Indische Bestuursambtenaren, nr. 7.

Dit inventarisnummer is niet digitaal beschikbaar. U kunt de stukken kosteloos in de studiezaal inzien, klik daarvoor op de knop ‘reserveren’.

Bestel scans via de knop 'In winkelwagen'. Per inventarisnummer betaalt u € 16,75 opzoek- en onderzoekskosten (maximaal 250 scans). Als u slechts een deel van het inventarisnummer gescand wilt hebben geef dit dan zo specifiek mogelijk aan. De bestelde scans krijgt u toegezonden via WeTransfer.
Bestelt u kaarten waarbij het origineel groter is dan A2, dan krijgt u een aanvullende offerte voor de maatwerk scankosten.

Acties

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in